Piure de caise, mere pere si vanilie

1. Se pun caisele impreuna cu marul intr-o tigaie impreuna cu sucul de mere sau apa. 2. Se adauga batonul de vanilie taiat pe lung, iar apoi se fierb

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 caise taiate
  • 1 mar curatat si taiat bucatele
  • 1 baton de vanilie
  • 4 linguri cu suc natural de mar sau apa
  • 1 para coapta curatata si taiata

Mod de preparare

1. Se pun caisele impreuna cu marul intr-o tigaie impreuna cu sucul de mere sau apa.

2. Se adauga batonul de vanilie taiat pe lung, iar apoi se fierb la foc mic, 3-4 minute.

3. Se adauga para si se mai fierbe aproximativ 2 minute.

4. Dupa ce sunt fierte, fructele se pun in blender si se fac piure.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Steaua (1000 retete)

Cred ca e cel mai frumos tort pe care l-am facut vreodata! Nu ca as fi facut prea multe :))), Ii multumesc Lauritei ca m-a...

Tort Steaua (1000 retete)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca