Se curata de coaja cartoful, dovlecelul. Se taie in cubulete, dupa care se adauga fasolea verde si buchetelele de conopida. Se lasa sa fiarba 40 min d
Se curata de coaja cartoful, dovlecelul. Se taie in cubulete, dupa care se adauga fasolea verde si buchetelele de conopida. Se lasa sa fiarba 40 min dupa care se paseaza prin blender.
Se serveste cald. Acest fel este buna si pentru adulti, consumat cu paine prajita, dar si pentru bebelusii sub 1 an. Sursa acestei retete este site-ul retetebebelusi.ro
Alte retete recomandate:
Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti