Pui copt in lapte

Pentru puiul copt in lapte punem intr-o tigaie 50 g unt cu 4 linguri de ulei si rumenim pe toate partile bucatile de pui.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 pulpe inferioare de pui
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc sau alte condimente dupa gust
  • 1 lamaie
  • 350 ml lapte

Mod de preparare

Pentru carne de pui copt in lapte punem intr-o tigaie 50 g unt cu 4 linguri de ulei si rumenim pe toate partile bucatile de pui.

Separat intr-un vas ce merge la cuptor (eu am folosit un vas de yena) punem restul de unt, oregano, busuioc, adaugam bucatile de pui, lamaia taiata felii, laptele si punem la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30-40 min in functie de cuptor pana cand laptele a fost "desfacut" de lamaie.




Puiul copt in lapte se serveste cu piure de cartofi sau cum am vazut in emisiune cu mamaliga si legume sotate. Desi a fost semi-prajit in unt si pus in unt la cuptor, nu este deloc o mancare grea poate datorita feliilor de lamaie. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide