Semiluni vanilate

1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie. 2. Adauga galbenusurile, faina, un praf de sare si migdalele

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 120 g migdale
  • 120 g zahar
  • 190 g margarina
  • 2 galbenusuri
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie.

2. Adauga galbenusurile, faina, un praf de sare si migdalele macinate. Din toate aceste ingrediente, framanta un aluat fin.

3. Inveleste-l in folie si lasa-l la rece cel putin o ora.

4. Modeleaza din alut suluri groase cat un deget. Taie apoi bucati de 5-6 cm lungime si da-le forma de semiluni.

5. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor 15-20 de minute. Dupa ce s-au racit putin, presara zahar pudra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide