1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute. 2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un
1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute.
2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un servet. Amesteca-i cu branza rasa si oul batut cu mararul tocat fin. Leaga compozitia astfel obtinuta cu faina. Daca este prea moale, pai presara putina faina.
3. Incinge uleiul si din compozitia de dovlecei pune cu lingura gramajoare. Prajeste-le pe ambele parti.
4. Scoate chiftelele pe o hartie absorbanta.
Serveste-le cat sunt calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.