Snitel de dovlecei

1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute. 2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei mai mici
  • 1 ou
  • 2 linguri cu branza rasa
  • 1 lingura cu faina
  • marar
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute.

2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un servet. Amesteca-i cu branza rasa si oul batut cu mararul tocat fin. Leaga compozitia astfel obtinuta cu faina. Daca este prea moale, pai presara putina faina.

3. Incinge uleiul si din compozitia de dovlecei pune cu lingura gramajoare. Prajeste-le pe ambele parti.

4. Scoate chiftelele pe o hartie absorbanta.
Serveste-le cat sunt calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...