Snitel de dovlecei

1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute. 2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei mai mici
  • 1 ou
  • 2 linguri cu branza rasa
  • 1 lingura cu faina
  • marar
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute.

2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un servet. Amesteca-i cu branza rasa si oul batut cu mararul tocat fin. Leaga compozitia astfel obtinuta cu faina. Daca este prea moale, pai presara putina faina.

3. Incinge uleiul si din compozitia de dovlecei pune cu lingura gramajoare. Prajeste-le pe ambele parti.

4. Scoate chiftelele pe o hartie absorbanta.
Serveste-le cat sunt calde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide