Soricel de branzica

Soricel de branzica este un aperitiv cu branza care cu siguranta va prinde la cei mici. Este haios, iar daca copilul este mai marisor puteti prepara aperitivul chiar cu el.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - branzica proaspata de vaci ( 100 gr)
  • 2 lingurite de unt
  • putina sare
  • marar sau patrunjel
  • o felie de paine
  • maslina
  • morcov

Mod de preparare

Soricel de branzica

Deoarece baietelului meu nu-i place branzica am decis sa-l pacalesc putin si sa-i atrag atentia de la ceea ce mananca prin modul de prezentare a preparatului din farfurie. De aceea am decis ca branzica proaspata de vaci (100 gr) sa o amestec cu 2 lingurite de unt si cu putina sare. Se omogenizeaza foarte bine pana se obtine o pasta fina, apoi se toaca putin marar sau patrunjel si se adauga in pasta de branzica.

Se orneaza totul pe o felie de painica pana se obtine forma unui soricel. Pentru urechiusi am folosit felii subtiri de morcov ( dar se poate folosi ridiche sau castraveti), nasucul si ochisorii i-am facut din bucatele de masline iar musetile din ceapa verde. Se poate aseza pe farfurie alaturi de alte preparate pentru copilasi.



Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii