Sufleu de broccoli

Sufleu de broccoli este o reteta simpla si delicioasa. Pentru a face aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 800 g de broccoli si 400 g branza de vaci.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g broccoli
  • sare
  • 60 g unt + unt pentru forma
  • 4 oua
  • 400 g branza de vaci
  • piper proaspat macinat
  • putina nucsoara macinata

Mod de preparare

Sufleu de broccoli este o reteta simpla si delicioasa. Broccoli este foarte indicat copiilor, pentru ca e bogat in vitamine si minerale care ajuta in crestere.

Mai intai spalati bine broccoli-ul si il rupeti apoi buchetele. Dupa ce s-a scurs bine se pune la fiert pentru cateva minute in apa cu sare.

Dupa ce s-a racit putin se pune intr-o tigaie incinsa in care ati topit unt. Lasati la foc mic aproximativ 10 minute. Ungeti o forma cu unt si puneti broccoli-ul sotat inauntru. Amestecati branza de vaci cu galbenusurile, condimentati, dupa care cu foarte mare grija incorporati spuma obtinuta din albusurile batute bine.O data omogenizata si aceasta compozitie, turnati peste broccoli.Sufleul de broccoli se coace in cuptorul incins la 200 grade C, timp de 20 de minute.


Sufleul de broccoli se serveste simplu sau langa peste la gratar.
Alte retete cu brcoccoli recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide