Supa de Conopida

1. Se desface conopida in buchetele si se curata celelalte legume, apoi se spala, dupa care legumele se taie in cubulete. 2. Se scurg bine de apa si s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se desface conopida in buchetele si se curata celelalte legume, apoi se spala, dupa care legumele se taie in cubulete.

2. Se scurg bine de apa si se calesc toate acestea in ulei la foc iute.

3. Dupa 5-6 minute se pun la fiert in 4 l de apa.

4. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 minute.

5. La final, se potriveste supa de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se serveste calda

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste Carbonara

Rapide si delicioase!

Paste Carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca