Supa de Conopida

1. Se desface conopida in buchetele si se curata celelalte legume, apoi se spala, dupa care legumele se taie in cubulete. 2. Se scurg bine de apa si s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se desface conopida in buchetele si se curata celelalte legume, apoi se spala, dupa care legumele se taie in cubulete.

2. Se scurg bine de apa si se calesc toate acestea in ulei la foc iute.

3. Dupa 5-6 minute se pun la fiert in 4 l de apa.

4. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 minute.

5. La final, se potriveste supa de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se serveste calda

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide