Supa de sange cu ochi pentru Halloween

Supa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de reteta de supa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de unt nesarat
  • 1 ceapa
  • tocata marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1 / 2 cana vin alb sec
  • 2 cutii rosii zdrobite
  • supa de pui
  • 3 crengute oregano
  • Sare grunjoasa si piper proaspat
  • 6 masline negre
  • 2 crengute proaspete rozmarin
  • arpagic proaspat
  • bocconcini
  • masline verzi umplute cu ardei

Mod de preparare

Supa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru Halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de reteta de supa.

Se topeste untul intr-o cratita mare la foc mediu-scazut de caldura. Adaugati ceapa si usturoiul, si gatiti pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 6 minute.

Se adauga vin, si se fierbe pana cand acesta se evapora, aproximativ 1 minut. Rosiile, supa si oregano se fierb . Se da focul mic si se fierbe usor pana cand se ingrosata, aproximativ 45 de minute.

Folosind o lingura de lemn scoateti ierburile. Se piseaza roile si se amesteca pana se omogenizeaza. intoarceti-va la tigaie, si se toarna incet supa amestecand constant. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intre timp se fac insectele : Folositi o scobitoare pentru a strapunge fiecare maslina de 4 ori (tot drumul pana la cealalta parte). Inserarati o frunza de rozmarin in fiecare gaura pentru a face opt picioare. Introduceti doua bucati de arpagic in mica gaura de la sfarsitul maslinei pentru a face antene.

Apoi se fac ochii: Folosind un cutit de pepene mic, scoateti-o gaura din fiecare bocconcini. Fiecare maslina verde umpluta cu ardei se taie pe jumatate . Se pune o jumatate in fiecare minge de bocconcini pentru a face globilor oculari.

Supa fierbinte se pune in farfurii. Se pun aproximativ 4-5 ochi in fiecare farhurie. Se pune sic ate o insect pe farfurie pentru aspect.


Supa de sange cu ochi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul Retetele Anei.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

"Spanakopita"

Prietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am...

"Spanakopita"
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii