Tarta cu spanac si branza este un delicios fel de manare pe care il puteti pregati si impreuna cu copii. Aveti nevoie de spanac proaspat sau congelat si 300 g foi de placinta.
Tarta cu spanac si branza poate deveni un fel principal, dar pentru ca il puteti consuma atat cald si rece poate la fel de bine sa fie o gustare sau un aperitiv. Mai intai se spala si se fierbe un pic spanacul.
Intr-o tigaie se rumeneste ceapa,iar cand aceasta devine sticloasa puteti adauga si spanacul.
Mai adaugati o cescuta de apa si lasati sa fiarba. Condimentati si dupa ce ati aoprit focul adaugati branza si oul batut
Intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina puneti primul strat de foietaj, undegti cu unt topit si puneti spancul si acoperiti apoi cu foietaj. Ungeti din nou cu unt si dati apoi tarta cu spanac si branza la cuptor pentru circa 40 de minute
Tarta cu spanac si branza poate fi servita calda sau rece, eventual cu un sos de iaurt cu usturoi.
Alte retete cu spanac recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii