1. Faina se freaca cu untul, se adauga zaharul, galbenusurile si sarea. 2. Aluatul se framanta bine si se da apoi la rece 1-2 ore. 3. Se iau bucati di
1. Faina se freaca cu untul, se adauga zaharul, galbenusurile si sarea.
2. Aluatul se framanta bine si se da apoi la rece 1-2 ore.
3. Se iau bucati din aluat, se intind si se asaza in forme mici de tarte.
4. Aceste forme se aseaza pe o tava si se coc in cuptor, la foc potrivit , 20-25 min.
5. Se scot apoi din forme si se umplu cu fructele curatate, fara samburi, taiate bucatele.
6. Se presara cu zahar si se toarna deasupra cate o lingurita de gem, putin incalzit.
Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita...
Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj