Crema de branza (recomandat)

-Branza se rade cu furculita sau razatoarea. Se amesteca bine pana vine ca o urda. Se amesteca bine cu smantana pana vine ca o crema. Se adauga sarea

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 linguri de branza tare(vaca
  • oaie
  • capra
  • la alegere)
  • smantana
  • oregano(optional)
  • paprika(optional)
  • sare

Mod de preparare

-Branza se rade cu furculita sau razatoarea. Se amesteca bine pana vine ca o urda. Se amesteca bine cu smantana pana vine ca o crema. Se adauga sarea cat doriti. Pofta buna!
Se poate inlocui cu crema de la bruchetta, merge adaugat cu carne.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide