Angemacht de miel

Se ia carne de la piept si git. Se taie portii, se pun la fiert cu apa cit cuprinde, sare si o ceapa. Se face un sos alb dintr-o lingura de unt cu una

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3/4 kg carne
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • o lamiie

Mod de preparare

Se ia carne de la piept si git. Se taie portii, se pun la fiert cu apa cit cuprinde, sare si o ceapa. Se face un sos alb dintr-o lingura de unt cu una de faina si stins cu zeama in care a fiert carnea. Se lasa putin sa fiarba amestecind mereu cu lingura, ca sa nu se prinda sosul. Se adauga bucatile de carne fiarta. Se lasa sa mai dea un clocot la foc mic, apoi se adauga felioare de lamiiem curatate de coaja si simburi, picurind si putina zeama de lamiie. Se lasa sa scada la cuptor.
Se poate servi cu o garnitura de orez fiert.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulii umplute cu legume la cuptor

Mancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...

Gulii umplute cu legume la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca