Anghinare umpluta

Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 anghinare
  • proscitto crudo
  • parmigiano regiano
  • paine inmuiata in apa si bine scursa
  • branza feliata
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare care se scoate. Ca sa nu se innegreasca le lasam sa stea cateva minute in apa cu zeama de lamaie. Se amesteca restul de ingrediente intr-un castron pana devine o compozitie omogena. Se umplu bucatile de anghinare si se aseeaza cu grija intr-o oala, se toarna si apa, se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.

Dupa fierbere se dau la cuptor pana capata o crusta frumoasa.


Se servesc calde. Alte retete recomandate:


Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere

Pranzul zilei: ravioli umpluti cu ciuperci porcini, pui, capere si sos de rosii. Imi place sa arunc din cand in cand un ochi...

Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea