Anghinare umpluta

Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 anghinare
  • proscitto crudo
  • parmigiano regiano
  • paine inmuiata in apa si bine scursa
  • branza feliata
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare care se scoate. Ca sa nu se innegreasca le lasam sa stea cateva minute in apa cu zeama de lamaie. Se amesteca restul de ingrediente intr-un castron pana devine o compozitie omogena. Se umplu bucatile de anghinare si se aseeaza cu grija intr-o oala, se toarna si apa, se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.

Dupa fierbere se dau la cuptor pana capata o crusta frumoasa.


Se servesc calde. Alte retete recomandate:


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii