Antricoate de vacuta cu legume

Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr antricoate
  • 50 gr ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 4 linguri bulion de rosii
  • sare
  • patrunjel si marar verde
  • piper
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o ceapa tocata marunt, un morcov maruntit si se lasa la calit. Se adauga vinul, apa, bulionul de rosii, mustarul, sare, piper si verdeturile tocate marunt. Se adauga apoi carnea, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba incet, sau se pune in cuptorul incalzit.


Se serveste cu patrunjel tocat presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Pastrav la cuptor

Cartofi la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca