Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o
Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o ceapa tocata marunt, un morcov maruntit si se lasa la calit. Se adauga vinul, apa, bulionul de rosii, mustarul, sare, piper si verdeturile tocate marunt. Se adauga apoi carnea, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba incet, sau se pune in cuptorul incalzit.
Se serveste cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Cartofi la cuptor
Ar fi fost ideala pentru pus la pachet langa un iaurt, dar .... nu a mai apucat! :D
Aperitiv tarta cu branza si legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa