Antricot de porc cu capere

Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg antricot
  • 200 gr piept afumat
  • 150 gr ceapa
  • 150 gr capere
  • 1 jumatate pahar cu otet de vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaza, pipereaza si se acopera vasul cu un capac. Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete:

Gratar de porc cu vinete coapte

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...