Pentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie careuri. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Ceapa si ardeii se inabusa separat in 50 ml ulei, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa, cubul MAGGI si, treptat, se adauga cantitatea ramasa de apa. Cand sosul este fiert, se paseaza peste bucatile de antricot, se adauga 75 g de smantana si sare. Se fierb impreuna 8-10 minute.
Antricotul de vita cu smantana se serveste cald, cu smantana, garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza CaseiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj