Pentru antricot delicios de vaca cu legume si vin antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei.
Pentru antricot delicios de vaca cu legume si vin antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei. Se aseaza apoi intr-o cratita sau tava, se pun 2-3 linguri de apa calda si se fierb pe foc 10-15 minute, dupa care se da vasul la cuptor. Dupa ce s-a rumenit putin se presara cimbrul, se stropeste cu vin, se adauga supa de carne sau apa si se continua fierberea pana se fragezesc antricoatele bine. Cand sunt gata se scot si se tin la cald, acoperite, pana se servesc. In sosul format se pune mai intii morcovul taiat rondele, apoi conopida desfacuta in buchetele si la urma dovlecelul taiat in rondele mai groase. Dupa ce legumele au fiert se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Cand se serveste se asaza antricoatele pe un platou, iar de jur imprejur se pun legumele. Se decoreaza cu salata verde.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti