Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron
Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor.
Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei
incins, apoi se pune intr-un castron.
Se adauga painea taiata cubulete, jambonul si pieptul de pui, tocate, maslinele, curatate de samburi, patrunjelul si cimbrul, tocate marunt, uleiul ramas si putin piper.
Se adauga jumatate din cantitatea de vin si se amesteca
bine.
Se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se presara cu
parmezanul ras.
Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu vinul ramas si se lasa la cuptor circa 1 ora.
Se servesc calzi, cu garnitura de orez sau cu salata verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
vinete cu ardei,
tocanita ardei
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa