Aripi de pui cu cartofi la cuptor

Aripile de pui cu cartofi la cuptor este o reteta culinara potrivita pentru picnic. Ingredientele pentru reteta sunt: cartofi, aripi de pui, busuioc, mozzarella, sare, piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 200 g mozzarella
  • 10 aripi de pui
  • 2 fire busuioc
  • 50 g unt
  • pesmet
  • un praf de nucsoara
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Aripile de pui cu cartofi la cuptor se prepara astfel: se spala cartofii dupa care se pun la fiert. Dupa ce cartofii sunt fierti bine, se lasa la racit, se curata si se taie cubulete. Se aranjeaza intreaga cantitate pe o tava unsa cu unt, pesmet si mozzarella. Cartofii se acopera cu un strat cat mai gros de mozzarella, putin busuioc si nucsoara iar apoi se da la cuptor. Se condimenteaza aripioarele de pui cu sare, piper si boia dupa gust iar apoi se coc la gratar. Aripioarele se servesc alaturi de garnitura de cartofi.


Alte retete recomandate:

Cartofi la cuptor

Placinte cu cartofi

Legume la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele in sos de branzeturi

Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...

Chiftele in sos de branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca