Aripile de pui cu cartofi la cuptor este o reteta culinara potrivita pentru picnic. Ingredientele pentru reteta sunt: cartofi, aripi de pui, busuioc, mozzarella, sare, piper.
Aripile de pui cu cartofi la cuptor se prepara astfel: se spala cartofii dupa care se pun la fiert. Dupa ce cartofii sunt fierti bine, se lasa la racit, se curata si se taie cubulete. Se aranjeaza intreaga cantitate pe o tava unsa cu unt, pesmet si mozzarella. Cartofii se acopera cu un strat cat mai gros de mozzarella, putin busuioc si nucsoara iar apoi se da la cuptor. Se condimenteaza aripioarele de pui cu sare, piper si boia dupa gust iar apoi se coc la gratar. Aripioarele se servesc alaturi de garnitura de cartofi.
Alte retete recomandate:
Cartofi la cuptor
Placinte cu cartofi
Legume la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii