Aripi de pui cu smantana si ciuperci

Se ia o tava curata si se pune apa in ea. Aripile de pui se sareaza si se aseaza in tava, se presara cu condimente si deasupra se pune usturoiul pres

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de aripi de pui
  • ½ litru de smantana
  • ciuperci
  • 1 pachet de condimente pentru pui prajit
  • 1-2 linguri de ulei
  • 100-200 ml de apa
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Se ia o tava curata si se pune apa in ea. Aripile de pui se sareaza si se aseaza in tava, se presara cu condimente si deasupra se pune usturoiul presat.

Se pune folie de aluminiu peste tava si se pune la prajit. Cand carnea devine moale, se indeparteaza folia, se adauga smantana si rondelele de ciuperci.
Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...