Aripioare de pui cu boia iute, sweet chilly si miere

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare – 16 buc
  • boia iute – 1 lingurita rasa
  • sos de sweet chilli – 150 ml
  • sos de soia – 4 linguri
  • miere – 1 lingurita
  • usturoi – 4 catei zdrobiti
  • apa – 200300 ml
  • ulei – 2 linguri

Mod de preparare

• pune aripioarele in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga uleiul peste, impreuna cu sosul de soia, cateii zdrobiti de usturoi, sosul de sweet chilli
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pune aripioarele intr-o tava de cuptor si adauga si apa
• introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C, pentru 45 min.
• intoarce-le pe fiecare parte pentru a se gati uniform, in special in zona osului
• inainte de a fi gata, pune mierea pe deasupra pentru a se carameliza frumos
• scoate-le si serveste-le alaturi de cartofi.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!