Aripioare de pui marinate

Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana se omogenizeaza. Aripioarele se curata, se spala si se pun in marinata. Se lasa la marinat c

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa
Aripioare de pui marinate

Ingrediente

  • Marinata:
  • zeama de la o portocala
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sos de soya
  • 1 lingurita de sos Worcester
  • cimbrisor
  • aripioare de pui

Mod de preparare

Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana se omogenizeaza.

Aripioarele se curata, se spala si se pun in marinata. Se lasa la marinat cel putin o ora.

Se pun apoi la cuptorul incins, circa 45 de minute. Se mai stripesc din cand in cand cu sosul din tava.


Se servesc cu puire de cartofi si muraturi.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...