Aripioare dulci-acrisoare

Se spala si se curata aripile de pui. Se amesteca restul condimentelor si se pun la foc, pana cand dulceata se topeste. Se ung aripioarele cu acest s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr aripioare de pui
  • 200 ml dulceata de piersici
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura de bulion
  • 1 lingura ulei
  • 2 capatani usturoi

Mod de preparare

Se spala si se curata aripile de pui.

Se amesteca restul condimentelor si se pun la foc, pana cand dulceata se topeste.

Se ung aripioarele cu acest sos si se lasa la rece o ora

Se pun in tava si se coc aprox 40 min.

Eu am mai pus alaturi de ele , ciuperci si cartofi. Ultima poza nu a iesit asa de bine , insa va asigur ca au un gust deosebit, exact ca si in titlu, duce-acrisor.

Reteta propusa de Amalia_aa
Cu garnitura de cartof sau legume

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...