Aripioare dulci-acrisoare

Se spala si se curata aripile de pui. Se amesteca restul condimentelor si se pun la foc, pana cand dulceata se topeste. Se ung aripioarele cu acest s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr aripioare de pui
  • 200 ml dulceata de piersici
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura de bulion
  • 1 lingura ulei
  • 2 capatani usturoi

Mod de preparare

Se spala si se curata aripile de pui.

Se amesteca restul condimentelor si se pun la foc, pana cand dulceata se topeste.

Se ung aripioarele cu acest sos si se lasa la rece o ora

Se pun in tava si se coc aprox 40 min.

Eu am mai pus alaturi de ele , ciuperci si cartofi. Ultima poza nu a iesit asa de bine , insa va asigur ca au un gust deosebit, exact ca si in titlu, duce-acrisor.

Reteta propusa de Amalia_aa
Cu garnitura de cartof sau legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli

Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca