Se rumeneste carnea in grasime si se adauga 2-3 linguri de vin, putin piper, sare si se fierbe inabusit, picurindu-se apa fierbinte, cind scade prea t
Se rumeneste carnea in grasime si se adauga 2-3 linguri de vin, putin piper, sare si se fierbe inabusit, picurindu-se apa fierbinte, cind scade prea tare. Separat se rumeneste arpagicul curatat si se amesteca cu carnea pe jumatate fiarta. Se adauga usturoi si, cine doreste, foaie de dafin, bulion sau zeama de rosii si se lasa sa scada bine. Se adauga faina amestecata cu apa sau cu supa rece si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Un aperitiv de post, potrivit pentru cina, sau chiar pachetelul de scoala/servici. Am folosit aluat gata preparat de post,...
Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofuOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj