Arpagic cu carne

Se rumeneste carnea in grasime si se adauga 2-3 linguri de vin, putin piper, sare si se fierbe inabusit, picurindu-se apa fierbinte, cind scade prea t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. carne
  • 1/2 kg arpagic
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri vin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se rumeneste carnea in grasime si se adauga 2-3 linguri de vin, putin piper, sare si se fierbe inabusit, picurindu-se apa fierbinte, cind scade prea tare. Separat se rumeneste arpagicul curatat si se amesteca cu carnea pe jumatate fiarta. Se adauga usturoi si, cine doreste, foaie de dafin, bulion sau zeama de rosii si se lasa sa scada bine. Se adauga faina amestecata cu apa sau cu supa rece si se lasa sa mai dea citeva clocote.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan

Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea