Baghete de toba gustoase

Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g pulpe de pui
  • 2 felii de ghimbir
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de untura
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de amestec din 5 condimente
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 0.5 dl supa de pui
  • 1 buc. cubulet de concentra de supa
  • 1 lingura de amidon de porumb
  • 2 lingurita de apa

Mod de preparare

Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde si sarea. O punem in kukta si fierbem sub presiune de aburi 3/4 de ora. Intre timp, incingem untura, adaugam ceapa, amestecand prajim timp de 2 minute, asezonam cu sare si curry, apoi, amestecand, mai prajim 1 minut. Adaugam zaharul, amestecul de condimente, amestecam, apoi sosul de soia, ardeiul iute, pasta de rosii si supa de pui, apoi fierbem inca 2 minute amestecand. Adaugam amidonul diluat in 2 linguri de apa si amestecam pana incepe sa se ingroase.
Alte aperitive recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite cu ricotta si ton

Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...

Clatite cu ricotta si ton
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca