Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde
Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde si sarea. O punem in kukta si fierbem sub presiune de aburi 3/4 de ora. Intre timp, incingem untura, adaugam ceapa, amestecand prajim timp de 2 minute, asezonam cu sare si curry, apoi, amestecand, mai prajim 1 minut. Adaugam zaharul, amestecul de condimente, amestecam, apoi sosul de soia, ardeiul iute, pasta de rosii si supa de pui, apoi fierbem inca 2 minute amestecand. Adaugam amidonul diluat in 2 linguri de apa si amestecam pana incepe sa se ingroase.
Alte aperitive recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa