Bame cu carne de porc

Se taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cind in cind ca sa nu se arda. Ci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. carne de porc
  • 1 kg. bame conservate in bulion
  • 2 cepe
  • 1 lingura de untura
  • 1 paharel de vin

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cind in cind ca sa nu se arda. Cind ceapa incepe sa se ingalbeneasca se pune sare si apa calda. Se lasa sa fiarba inabusit cam un ceas, turnind din cind in cind cite putina apa calda. Cind carnea este fiarta se adauga bamele cu bulion cu tot. Dupa un clocot se adauga vinul si se dau la cuptor.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu dulceata de afine si glazura de ciocolata

Ceva rapid.....sa fie dulce....

Chec cu dulceata de afine si glazura de ciocolata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea