Bame cu carne de porc si vin

Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc de gatit
  • 1 kg bame conservate in bulion
  • 2 cepe
  • 1 lingura de untura
  • 1 paharel de vin

Mod de preparare

Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca se pune sare si apa calda. Se lasa sa fiarba inabusit cam un ceas, turnind din cand in cand cite putina apa calda. Cand carnea este fiarta se adauga bamele cu bulion cu tot. Dupa un clocot se adauga vinul si se dau la cuptor.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca