Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si m
Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata.
Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si maghiran si inabusi 40-50 de minute, pana devin fragede.
Se dizolva faina cu 2-3 linguri de zeama de la carne si mazare si adaugi si boia; torni peste carne si mai lasi sa dea 2-3 clocote.
Se serveste alaturi de mazare
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Miel betiv
Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...
Desert rulada diplomatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj