Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si m
Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata.
Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si maghiran si inabusi 40-50 de minute, pana devin fragede.
Se dizolva faina cu 2-3 linguri de zeama de la carne si mazare si adaugi si boia; torni peste carne si mai lasi sa dea 2-3 clocote.
Se serveste alaturi de mazare
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Miel betiv
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa