Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.
Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa. La fiecare 100 de g de carne se socoteste cate un galbenus. Se toaca marunt ceapa, patrunjelul verde, usturoiul. Gustul compozitiei se poate da dinainte dar adevaratul biftec este acela pe care si-l pregateste fiecare, gustand mereu compozitia. Se serveste formand in farfurie din pasta de carne un cuib, in mijlocul caruia se asaza galbenusul, iar in jurul cuibului, se aranjeaza separat mirodeniile, ceapa, patrunjelul etc pentru ca fiecare sa-si potriveasca gustul biftecului dupa propriile papile gustative. Se serveste cu paine proaspat prajita. Nu uitati usturoiul si ketchup-ul, fara acestea placerea gustativa se reduce. Pasta amestecata cu mirodeniile devine mai gustoasa (dupa o odihna de 24 de ore) cand aromele se intrepatrund.
Daca sotul meu a spus ca e cea mai buna pizza si ca ar manaca-o doar astfel pregatita, sa il credeti pe cuvant! :D Nu este...
Pizza cu carne de puiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata