Biftec tartar

Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la mo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g muschi de vitel proaspat pe care il tocati sau il taiati cu cutitul daca va pricepeti
  • o ceapa mica taiata foarte fin
  • un ou
  • sare
  • piper
  • Worchestershire Sauce (Lea & Perrins e cel mai bun) - cam 2-3 linguri
  • doua feliute de unt

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la morcovul fiert.

Pasez toata carnea de mai multe ori (4-5 ori), trec o data prin ea, o adun in mijloc si incep din nou pina se omogenizeaza compozitia si ajunge ca o pasta. In timpul pasatului gust si adaug sare, piper si sos Worcestershire pina sint multumita de gust.

Eu adaug untul la pasat, altii il prefera pe piinea prajita.

Se serveste pe piine proaspata usor prajita, atita cit sa se intareasca exteriorul iar interiorul sa ramina moale.

Reteta propusa de: Takitakikatoka

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Anamaria

Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.

Tort Anamaria
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea