Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la mo
Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la morcovul fiert.
Pasez toata carnea de mai multe ori (4-5 ori), trec o data prin ea, o adun in mijloc si incep din nou pina se omogenizeaza compozitia si ajunge ca o pasta. In timpul pasatului gust si adaug sare, piper si sos Worcestershire pina sint multumita de gust.
Eu adaug untul la pasat, altii il prefera pe piinea prajita.
Se serveste pe piine proaspata usor prajita, atita cit sa se intareasca exteriorul iar interiorul sa ramina moale.
Reteta propusa de: Takitakikatoka
Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata