Biftec traditional cu ou si verdeata

Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei fierbinte, la foc iute, pana se patrunde bine.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de carne (muschi de vaca)
  • cite una pe persoana
  • 6 oua
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 dl ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei fierbinte, la foc iute, pana se patrunde bine. Separat, se pregatesc 6 ochiuri romanesti sau prajite.


Se serveste asezind pe fiecare biftec in parte cite un ochi, cu o bucatica de unt, iar ca ornament o frunza de patrunjel. Ca garnitura se pot servi legume fierte sau salate.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...