Biftecuri prajite

Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne de porc
  • 250 gr carne de vaca
  • 1 ou
  • 1 lingura de pesmet
  • 1lingura de faina
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de mustar si una de pesmet. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se omogenizeaza. Din amestec se fac biftecuri mari, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins cate cinci minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu garnitura de legume si salata de sezon.

Alte retete care contin carne:

Clatite cu carne

Varza cu carne

Pui cu dovlecei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...