Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de
Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de mustar si una de pesmet. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se omogenizeaza. Din amestec se fac biftecuri mari, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins cate cinci minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu garnitura de legume si salata de sezon.
Alte retete care contin carne:
Clatite cu carne
Varza cu carne
Pui cu dovlecei
Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...
Desert american apple piePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura