Bucatele de pui cu cascaval

Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram. Batem ouale spuma, ada

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica rosie
  • 100 g cascaval razuit
  • 50 g pesmet
  • 2 lingurite de faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram.

Batem ouale spuma, adaugam ceapa taiata marunt sau razuita.

Amestecam 50 g de cascaval razuit cu pesmet.

Dam fasiile de carne prin faina, prin amestecul de ou cu ceapa, apoi prin cascavalul cu pesmet. Prajim in ulei mai mult, strecuram surplusul de ulei, apoi presaram cascavalul ramas, de la care devine foarte gustos.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spirala cu vinete si carne

Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))

Spirala cu vinete si carne
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca