Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram. Batem ouale spuma, ada
Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram.
Batem ouale spuma, adaugam ceapa taiata marunt sau razuita.
Amestecam 50 g de cascaval razuit cu pesmet.
Dam fasiile de carne prin faina, prin amestecul de ou cu ceapa, apoi prin cascavalul cu pesmet. Prajim in ulei mai mult, strecuram surplusul de ulei, apoi presaram cascavalul ramas, de la care devine foarte gustos.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa