Budinca de carne de porc si de berbec

Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr. carne de porc
  • 375 gr. carne de berbec
  • sare
  • 5 oua
  • 75-100 gr. piine
  • ciuperci
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri smintina
  • 2 linguri brinza rasa

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.
Se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...