Budinca de fidea cu carne

Se fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se inabusa in grasime cu car

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. fidea
  • 1/2 kg carne de vitel
  • vaca sau porc
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 lingura bulion
  • pesme

Mod de preparare

Se fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se inabusa in grasime cu carnea tocata, cu putina apa, o lingura de bulion si se lasa sa scada. Cind este rece se mai trece odata prin masina, se adauga oul, sarea si piperul, amestecindu-se totul bine. Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet un rind de fidea, un rind de carne, deasupra raminind un rind de fidea. Se pot adauga doua oua intregi batute, iar vara si un pahar de zeama de rosii crude. In loc de carne se poate pune brinza. Se coace la cuptor la foc potrivit.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Mama (Magdalena-Adriana 78 de ani)

La multi ani, Mimi ! Sa ne traiesti multi ani, te iubim !  PS. E cu ness, e cu nuca, asa cum ii place, sa speram ca nu...

Desert tort Mama (Magdalena-Adriana 78 de ani)
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa