Budinca de sunca cu spanac

Se amesteca ½ ora untul frecat spuma cu galbenusurile si cu smintina. Se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se rastoarna compozitia intr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri smintina dulce
  • 4 linguri faina
  • 40 gr. unt
  • 250 gr. sunca
  • sare
  • 3 linguri svaiter ras
  • piure de spanac

Mod de preparare

Se amesteca ½ ora untul frecat spuma cu galbenusurile si cu smintina. Se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se rastoarna compozitia intr-o forma unsa si se coace 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Se taie in doua, se umple cu sunca taiata marunt, amestecata cu smintina. Se pune pe o tava, se unge pe deasupra cu unt topit. Se presara cu svaiter si se da din nou in cuptor pina se infierbinta.


Se serveste cu piure de spanac.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...