Budinca de taitei cu cirnati afumati

Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smintina. Se unge o forma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. taitei
  • o lingura untura
  • 250 gr. sunca afumata
  • 1 pahar smintina
  • 2 oua
  • 1 lingura de pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smintina. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!