Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu unt sau cu ulei, se aseaza deasupra carnea taiata felii, se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Se toarna
Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu unt sau cu ulei, se aseaza deasupra carnea taiata felii, se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Se toarna apoi pasta de rosii, dezlegata cu apa calda, se adauga usturoiul taiat, se pune sare dupa gust, apoi faina si o ceasca de apa fierbinte. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba pina cind apa scade la jumatate. Se ia vasul de pe foc; cind carnea s-a racit, se trece prin masina de tocat. Deasupra se toarna sosul legat si trecut prin strecuratoare. Se bat ouale, se adauga laptele si se combina cu carnea tocata. Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se pune vasul sa fiarba in cuptor, asezind cratita peste un vas cu apa ce clocoteste. Cind budinca s-a copt, se rastoarna pe un platou.
Se serveste cu sote de legume
Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri