burgeri deliciosi cu bacon
Se condimenteaza carnea tocata cu sare, piper, boia dulce afumata, cimbru uscat si mustar.
Se amesteca bine si se pune in folie alimentara la frigider pentru minim 3 ore.
Din compozitia formata se formeaza 12 burgeri . Se frig burgerii pe ambele parti intr-o tigaie nonaderenta.
Se frig bucatile de bacon si se lasa apoi pe servet de hartie ca sa absoarba excesul de grasime.
Se taie chiflele in doua, se ung cu mustar si se pune o chiftea, o felie de cascaval, felii de castravete murat si o bucata de bacon fript, apoi se repeta straturile.
Se servesc alaturi de cartofi dulci preajiti cu sare de mare.
Pofta buna !
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii