Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte. Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchi
Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte.
Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchis. Intre timp, amestecam ingredientele si adaugam ketchup daca sosul nu este prea dens.
Daca carnatii sunt gata, adaugam sosul si mai dam un clocot.
Daca sosul e prea gros, diluam cu apa sau supa de carne inainte de fierbere.
Alte retete recomandate
Ingredientele, doar le-am enumerat deoarece fiecare in parte va adauga atat cat doreste , mai mult sau mai putin.
Pizza cu trei feluri de brânzăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa