Carnati de porc simpli cu sos de rosii

Pentru carnati de porc simpli cu sos de rosii se taie carnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa acoperiti pe foc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carnati afumati
  • 1 lingura de untura
  • 2 linguri de bulion

Mod de preparare

Pentru carnati de porc simpli cu sos de rosii se taie carnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa acoperiti pe foc inca 1/4 ora ca sa se imbibe cu sos.


Se servesc cu garnitura de orez.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...