Carnati in sos de vin alb

Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca unif

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati
  • 1 pahar de vin alb
  • patrunjel verde
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca uniform, se adauga vinul, se acopera tigaia in care se fac si se lasa zece minute sa fiarba inabusit. Se rastoarna sosul de vin alb peste carnati si se presara patrunjel verde tocat fin.
Se servesc fierbinti, cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

Alte retete:

Salata de sfecla rosie

Mancare de spanac

Piept de pui cu ciuperci

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...