Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca unif
Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca uniform, se adauga vinul, se acopera tigaia in care se fac si se lasa zece minute sa fiarba inabusit. Se rastoarna sosul de vin alb peste carnati si se presara patrunjel verde tocat fin.
Se servesc fierbinti, cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.
Alte retete:
Salata de sfecla rosie
Mancare de spanac
Piept de pui cu ciuperci
Am avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.