Pentru carnati oltenesti carnea se spala si se taie bucati. Grasimea se taie cuburi mici. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa.
Pentru carnati oltenesti carnea se spala si se taie bucati. Grasimea se taie cuburi mici. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Ardeiul iute se curata, se spala si se taie marunt. Matele se spala si se tin in apa rece. Carnea se da prin masina de tocat cu sita rara. Se adauga sare si se tine la frigider cca 20 ore pentru fezandat; carnea se da din nou prin masina de tocat cu sita de 6 mm, se amesteca cu cuburi de slanina si se condimenteaza cu piper, cimbru, ardei si zeama strecurata de la usturoi. Compozitia obtinuta se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu matele de oaie.
Carnatii oltenesti se lasa la frigider cca 20 ore, apoi se trece 2 ore prin fum, se raceste si se zvanta cca 15 ore.
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa