Carnati pe sfecla rosie

Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sfecle mijlocii
  • 500 gr carnati
  • 1 lingurita de faina
  • 1 lingura de otet
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 2 lingurite de zahar

Mod de preparare

Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata de coaja dupa care se trec prin razatoarea mare. Se face un sos dintr-o lingurita de faina si o ceasca de apa, se sareaza si se indulceste sosul cu doua lingurite de zahar si se rastoarna peste sfecla. Astfel pregatita sfecla se prajeste in uleiul in care s-au prajit carnatii. Se asaza pe un platou mare, se inconjoara cu bucati de carnati si se servesc imediat.

Pofta buna!

Alte retete usoare:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu pui si ciuperci

M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!

Ciulama cu pui si ciuperci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii