Carnati rulati pe frigarui

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul pr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati proaspeti de porc
  • betisoare pentru frigarui

Mod de preparare

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul prepararii. Se pun pe gratarul incins. Se rumenesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se servesc alaturi de diverse garnituri.


Alte retete in imagini recomandate

Oua umplute

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!