Carnati rulati pe frigarui

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul pr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati proaspeti de porc
  • betisoare pentru frigarui

Mod de preparare

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul prepararii. Se pun pe gratarul incins. Se rumenesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se servesc alaturi de diverse garnituri.


Alte retete in imagini recomandate

Oua umplute

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...