Carne de miel cu smantana

ntr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se pun cubuletele de carne, usturoiul pisat, sare, se amesteca si se lasa la prajit pana cand carnea

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel de marime mijlocie (taiata cubulete)
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • 1 cana de smantana
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 1/2 lingura sare
  • 1/4 lingura piper
  • 1/4 lingura boia de ardei dulce
  • 2-3 foi de dafin

Mod de preparare

ntr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se pun cubuletele de carne, usturoiul pisat, sare, se amesteca si se lasa la prajit pana cand carnea se rumeneste. Se scoate carnea, iar in sosul ramas se pune smantana, otet 1 lingura sos Worcestershire, sare, piper, boia de ardei si se amesteca bine, se fierbe la foc mic. Acest sos se toarna peste carne si se pune din nou pe foc sa fiarba bine impreuna cu foile de dafin.
Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...