Carne de miel cu smantana

ntr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se pun cubuletele de carne, usturoiul pisat, sare, se amesteca si se lasa la prajit pana cand carnea

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel de marime mijlocie (taiata cubulete)
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • 1 cana de smantana
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 1/2 lingura sare
  • 1/4 lingura piper
  • 1/4 lingura boia de ardei dulce
  • 2-3 foi de dafin

Mod de preparare

ntr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se pun cubuletele de carne, usturoiul pisat, sare, se amesteca si se lasa la prajit pana cand carnea se rumeneste. Se scoate carnea, iar in sosul ramas se pune smantana, otet 1 lingura sos Worcestershire, sare, piper, boia de ardei si se amesteca bine, se fierbe la foc mic. Acest sos se toarna peste carne si se pune din nou pe foc sa fiarba bine impreuna cu foile de dafin.
Alte retete recomandate

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu lapte condensat

Un desert usor fara coacere.

Cheesecake cu lapte condensat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni