ntr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se pun cubuletele de carne, usturoiul pisat, sare, se amesteca si se lasa la prajit pana cand carnea
ntr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se pun cubuletele de carne, usturoiul pisat, sare, se amesteca si se lasa la prajit pana cand carnea se rumeneste. Se scoate carnea, iar in sosul ramas se pune smantana, otet 1 lingura sos Worcestershire, sare, piper, boia de ardei si se amesteca bine, se fierbe la foc mic. Acest sos se toarna peste carne si se pune din nou pe foc sa fiarba bine impreuna cu foile de dafin.
Alte retete recomandate
Un desert usor fara coacere.
Cheesecake cu lapte condensatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.