Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci
Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne. Se umple cratita cu apa in care a fiert spanacul, se adauga faina amestecata cu laptele, o lingurita de bulion si putin usturoi pisat. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se pune sa scada in cuptor sau pe o tabla groasa pusa pe flacara aragazului.
Pofta buna!
Alte retete:
Ciorba de spanac
Mancare de spanac congelat
Clatite cu spanac
O prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata