Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca
Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca de apa calda si se lasa vasul acoperit pe foc mic. Se adauga tarhonul ales si spalat in mai multe ape. Tarhonul se toaca sau se lasa frunzele intregi. Se face un sos din faina, apa si bulion, apoi se adauga peste macare. Se sareaza, dupa gust, se pipereaza si se continua fierberea cateva minute
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Papanasi fierti
Supa de galuste
Eu am luat de la prietenii mei de la Dulceata Gradinii sirop si jeleu (care sunt super delicioase) si le-am...
Desert tort cu visine si socDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata