Carne de porc condimentata, cu legume, in aluat

Se spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se amesteca bine, apoi se adauga o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g muschi de porc
  • un ardei gras
  • 200 g fasole verde
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 galbenusuri crude
  • 200 g unt
  • o cana de faina
  • o cana de vin rosu
  • 100 g stafide
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se amesteca bine, apoi se adauga o jumatate de pahar de apa, se framanta si se lasa timp de 45 de minute intr-un loc cald.

Se ia ardeiul si se taie in cubulete, Fasolea pastai se taie marunt, iar morcovul curatat se taie in rondele cat mai mici. Legumele se fierb impreuna. Se scot din apa si se asaza peste muschiuletul de porc. Se adauga si stafidele, muschiuletul astfel umplut se ruleaza si se coase sau se leaga cu ata. Se unge cu putin ulei si se asaza intr-o tava, impreuna cu ceapa calita solzisori. Se toarna peste carne vinul rosu si cateva linguri de ulei. Se lasa la foc mic aproximativ o ora.

Se scoate muschiuletul si se acopera cu o foaie de aluat. Se unge cu galbenusurile de ou si se asaza din nou in tava, lasandu-se la rumenit.
Alte retete gatit recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca